Vuosi 2018

Kajauttajien tunnelmallisessa joulukonsertissa laulettiin kauniita joululauluja. Välillä laitettiin myös jalalla koreasti. Kuoro kiitti myös kuoronjohtaja Arjaa ja säestäjä Juhoa kuluneesta vuodesta.
professori Pentti Arajärvi
Tikso täynnä kerholaisia

Tammikuu 2018 10.1. kello 13 kerhossa puhui professori Pentti Arajärvi, Eläkeläisten sosiaalisista etuuksista ja suomen sosiaalipolitiikasta.

Penttiä oli kuulemassa yli sata aktiivista kerholaista.

Lopuksi oli perinteisesti arpajaiset.

Kerho 24.1.2018 Tiksolla

Kimmo Lappalainen esitteli maksullista keskustelupuhelinta, johon voi soittaa koska vaan. Soittamalla maksulliseen numeroon pääsee keskustelemaan langalla olevien ihmisten kanssa anonyyminä.

Lassi Liljanto esitteli paikalla olevat hallituksen jäsenet, kuvan etualalla Veera Pesu tuolijumpan vetäjä (kuva)

Pirkko Immonen, Lassi Liljanto ja Leena Heikkilä allekirjoittamassa. (kuva Riitta Ollila)

Hei

Tikkurilan seudun eläkkeensaajien 50 vuotishistoriikin tekemissopimus allekirjoitetiin 13.2.2018. Allekirjoittajina Eläkkeensaajien sihteeri Pirkko Immonen vasemmalla, puheenjohtaja Lassi Liljanto ja historiikin kirjoittaja Leena Heikkilä.

Yleisöä oli kiitettävästi paikalla
Simo Paassilta ja Lassi Liljanto
Simo ja Maikki

11.4.2018 Kerhossa oli vieraana EKL:n puheenjohtaja Simo Paassilta. Hän kertoi EKL:n edunvalvonnassta ja eläkeensaajille tärkeistä vireillä olevista hankkeista

Arkkitehti Ritva Kotilainen

9.5.2018 Kerhossa arkkitehti Ritva Kotilainen kertoi Tikkurilan alueen täydennysrakentamisesta ja Tikkuraitin kehityssuunnitelmista.

Lukupiiri 19.11.2018

19.11. kokoontunut lukupiiri keskusteli Viljo Sohkasen Punakaartilaisen päiväkirjasta ja Tommi Kinnusen Pintistä 

Lassi avasi kokouksen
Lassi kiitti uudelleen valinnan johdosta
Innostunut kokousväki
Innostunut kokousväki

Syyskokouksessa oli runsas 40 osallistujaa. Johtokunnan esitykset hyväksyttiin yksimeilisesti. Vuoden 2019 puheenjohtajaksi valittiin Lassi Liljanto. 

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin yksimielisesti Asta Eskelinen, Pirkko-Liisa Immonen, Laila Kousa, Tuula Lappalainen, Ritva Nordlund, Ritva Raappana ja Marja-Liisa Saares. Varajäseniksi valittiin Maija Kuivalainen, Anita Nyqvist ja Kirsti Räsänen.

kuvat Marja-Liisa Saares
kuvat Marja-Liisa Saares

Käytiin Amos Rex-museossa. Tässä kansan suosimassa uudessa upeassa taidemuseossa oli paljon mielenkiintoista nähtävää, mutta meitä ei ollut kuin kolme: Hilkka, Tyyne ja Maikki.