Vuosi 2020

Kerho 14.10.2020

 

Ensimmäinen varsinainen keskiviikkokerho yli puolen vuoden tauon jälkeen. Terveysturvallisuuden takia jäsenistö oli jaettu kahteen osaan. Tämä ensimmäinen kerho oli jäsenille, joiden sukunimen ensimmäinen kirjain oli A - M. Osallistujia oli 22 ja miltei kaikilla oli kasvosuoja. Oli mukavaa nähdä tuttuja pitkästä aikaa!

Kerhossa oli runsaasti eläkeensaajia paikalla
Kirjailija Erkki Liikanen Mikkelistä
Erkin kirja meni hyvin kaupaksi
Erkin kirja meni hyvin kaupaksi

Kerhokokous ke 8.1.  klo 13 Tiksolla. Kevätkauden ohjelman ja uuden hallituksen esittely. Lisäksi Erkki Liikanen esitteli kirjaansa "Olin joukon nuorin" sekä keskustelimme suurten ikäluokkien lapsuudesta ja nuoruudesta sodanjälkeisessä Suomessa.

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Tiksolla 23.9.2020.

Porinakerho 21.20.2020

21.20.2020 Porinakerho (9henkeä)

Porinakerho veikkasi vastauksia Leila Römanin esittämiin kysymyksiin. Varsinaista porinaa aiheutti jatkuvasti lisääntyvä netin käyttö. Erityistä huolta aiheutti valtavasti lisääntynyt mainostaminen ja niisen sivutuotteena tulleet nettihuijarien alati muuttuvat kierot temput.

Kuorolaisia
Sopan keittäjät
Sopan jakajat
Arvoitukset veti otsat kurttuun
Arja kuoronjohtaja ja säestäjä
Kajauttajat
Ari Mäkinen

Yllätysten kerho 12.2.2020 Tiksolla

Kerhossa tarjottiin lohisoppaa ja kuoro esiintyi. Ari lauloi komean soolon. Ratkottiin kuvallisia lauseita, vastailtiin kysymyksiin. Näin yllätyksillä viihdytettiin ja saatiin tyytyväisiä kerholaisia kotimatkalle.