EKL uutiskirje 7 / 21

18.8.2021

Elinvoimaa uutiskirjeen saajien kohderyhmä

 
Osoitelähde: Asiakasrekisteri, uutiskirjeen tilaajat. Tietosuojaseloste
Jos et halua meiltä enempää postia, poistu postituslistalta.
 

Uutiskirje

 

7/2021

 
 
 
 

Elinvoimaa tarkentaa uutiskirjeen saajien kohderyhmiä

 
 
 
 
  

Elinvoimaa-toiminta on tarkoitettu kaikille ikääntyville, joten TOIVOMME yhdistysten puheenjohtajien ja/tai sihteerien ja/tai tiedottajien välittävän tätä Uutiskirjettä niiden jäsenten keskuuteen, joilla on sähköpostiosoite. Tavoitteena on jakaa jatkossa Elinvoimaa-Uutisia mahdollisimman monelle eläkkeensaajalle.

Mikäli haluat uutiskirjeen jatkossa omaan sähköpostiisi, niin saat sen lisäämällä sähköpostiosoitteesi tästä linkistä avautuvaan lomakkeeseen.

Elinvoimaa-Uutiskirje on lähetetty "perinteisesti" kaikille EKL-yhdistysten aktiiveille eli hallituksen jäsenille sekä Elinvoimaa-koulutuksiin osallistuneille. Jatkossa Elinvoimaa-uutiskirje lähetetään sen tilanneille, kerho-ohjaajille (joiden osoite on EKL:n tiedossa) sekä tiedottajille.

 
 
   
 

Nyt ollaan miesten asialla!

 
 
 
 
  

Uusi NESTORIT-vertaistoiminta tukee miesten aktiivisuutta, vertaisuutta, sosiaalista hyvinvointia ja hyvää ikääntymistä. Nestorit on tarkoitettu erilaisten ja eri kokoisten miesten ryhmille. Nestorit-koulutus kannustaa ja motivoi miehiä käynnistämään monipuolista ja mielekästä toimintaa.

 
 
 
NESTORIT-toiminnan käsikirja
 
NESTORIT-koulutus miehille
 
 
   
 

Tukea ikääntyvien yhdessäoloon

 
 
 
 
  

Elinvoimaa-koulutukset ja tapahtumat on tarkoitettu kaikille ikääntyville, vapaaehtoisille ja kerhojen vetäjille. Olemme myös tuotaneet ikääntyvien käyttöön erilaisia helposti käyttöön otettavia materiaaleja, jotka tukevat mielen hyvinvointia, vapaaehtoisten jaksamista sekä erilaisten ryhmien toimintaa. Voit tutustua niihin alla olevien linkkien kautta.

 
 
 
Koulutukset ja tapahtumat
 
Materiaalia ja kulttuurin tukea
 
 
   
 

Loppukevennys

 
 
 

Jaamme tässä osiossa Teidän mielen hyvinvointiin vaikuttavia ja iloa elämään tuovia asioita.

 
 
 

"On ihmisiä jotka ovat onnellisia tietämättä sitä." - Vauvenargues

 
 
 
 
  

Puheensorina, kuulumisten jakaminen ja iloiset naurunpyrähdykset täyttivät Vojakkkalan lavan Lopen Eläkkeensaajien Onnenpäivässä 17.8.2021. Tilaisuus kokosi pitkän erilläänoloajan jälkeen 60 eläkkeensaajaa nauttimaan jälleen tapaamisista ja jutustelusta.

 
 
 
Lue juttu kokonaisuudessaan
 
 
   
 

Uutiskirje on lähetetty seuraaville henkilöille:
Poikkeuksellisesti -> Tällä kertaa EKL-yhdistysten puheenjohtajille, sihteereille, tiedottajille ja kerho-ohjaajille (joiden osoite on EKL:n yhteystietoihin lähetetty) sekä Elinvoimaa-koulutuksiin aikaisemmin osallistuneille.

Jatkossa Elinvoimaa-Uutiskirjeet lähetetään sen tilanneille, kerho-ohjaajille ja tiedottajille.

 
 
 
 

Lisätietoa: Anu Kuikka puh. 050 911 3247 tai anu.kuikka@ekl.fi
Verkko-osoite: www.ekl.fi/jasenille/elinvoimaa